Napredne obuke omogućavaju da postanete “moćan korisnik” i u potpunosti koristite 4 najzastupljenije aplikacije iz Microsoft Office paketa.

skola-racunara

WORD  – Napredna obrada teksta

Upotrebite napredne funkcije aplikacije za obradu teksta i poboljšajte vaš rad. Neprocenjive veštine za svako radno mesto. Više o obuci možete pročitati ovde.


EXCELNapredne tabelarne kalkulacije

Dovedite vaše veštine na ekspertni nivo. Iskoristite potencijal aplikacije za tabelarne kalkulacije za stvaranje boljeg menadžmenta kvaliteta. Odličan izbor za svako radno mesto koje zahteva napredne kalkulacije. Više o obuci možete pročitati ovde.


POWERPOINTNapredne prezentacije

Neophodan alat za svakoga ko želi da kreira efektne, upečatljive prezentacije koristeći napredne funkcije programa za prezentaciju. Više o obuci možete pročitati ovde.


ACESSNapredne baze podataka

Upotrebite napredne alate dostupne u aplikacijama za baze podataka u cilju boljeg upravljanja, organizovanja i izveštaja strukturnih informacija: postanite produktivniji i uštedite na vremenu. Više o obuci možete pročitati ovde.


Mi vam predlažemo da što pre naučite da upotrebljavate ova savremena znanja i veštine, tako što ćete nas kontaktirati i prijaviti se za obuku prilagođenu Vama!