Osnovne obuke predstavljaju skup praktičnih znanja i veština u svakoj od obuhvaćenih oblasti i prvi su korak ka savladavanju veština potrebnih za savremeno poslovno izveštavanje.

skola-racunara

WINDOWSOsnove korišćenja računara

Obuka obuhvata znanja i veštine koje se odnose na korišćenje uređaja, kreiranje i upravljanje fajlovima, mreže i sigurnosne apsekte. Više o obuci možete pročitati ovde.


INTERNET/ EMAILOsnove korišćenja interneta

Obuka obuhvata znanja i veštine koji se odnose na veb pretraživanje, efikasno pronalaženje informacije, onlajn komunikaciju i e-mail poruke. Više o obuci možete pročitati ovde.


WORD Obrada teksta

Obuka obuhvata znanja i veštine potrebne za efikasno korišćenje aplikacija za kreiranje, formatiranje i završnu obradu tekstualnih fajlova. Više o obuci možete pročitati ovde.


EXCEL – Tabelarne kalkulacije

Obuka obuhvata znanja i veštine za efikasno korišćenje apliakcija za kreiranje, formatiranje, izmene i korišćenje radnih listova, standardnih formula, funkcija i kreiranje grafikona. Više o obuci možete pročitati ovde.


POWERPOINT – Prezentacije

Obuka obuhvata znanja i veštine za efikasno pravljenje profesionalne standardne prezentacije. Obavljanje poslova kao što su kreiranje, formatiranje izmena i priprema prezentacija koristeći različite podstavke slajdova za prikaz i distribuciju. Više o obuci možete pročitati ovde.


ACCESS  Korišćenje baze podataka

Obuka obuhvata znanja i veštine za efikasno korišćenje desktop baze podataka. Razumevanje glavnog koncepta baze podataka i pokazivanje sposobnosti za upotrebu i korišćenje aplikacije baze podataka: kreiranjem i modifikovanjem tabela, upita, formi i izveštaja i pripremanje istih za distribuciju. Više o obuci možete pročitati ovde.


Mi vam predlažemo da što pre naučite da upotrebljavate ova savremena znanja i veštine, tako što ćete nas kontaktirati i prijaviti se za obuku prilagođenu Vama!