Napravite sledeći korak u sticanju znanja i veština potrebnih za savremeno poslovno izveštavanje, pomoću osnovnih Microsoft Office aplikacija i prijavite se za obuku prilagođenu Vama!

korak-po-korak

ŠKOLA RAČUNARA

Škola računara je set obuka koje predstavljaju skup praktičnog znanja potrebnog za rad na računaru i važan korak ka savladavanju veština potrebnih za savremeno poslovno izveštavanje. Više o školi računara možete pročitati ovde.


SPECIJALISTIČKE OBUKE

Specijalističke obuke su namenjene profesionalcima koji žele da se specijalizuju i usavrše svoje veštine u excel-u, na polju poslovnog izveštavanja. Više o specijalističkim obukama možete pročitati ovde.


OBUKA PRILAGOĐENA VAMA

U zavisnosti od potreba polaznika obuka, izaberite najoptimalnije rešenje za Vas ili Vašu kompaniju i prijavite se za obuku prilagođenu Vama. Više o vrstama obuka možete pročitati ovde.


KONTAKT

Nastavu izvode IT treneri – ECDL Expert ispitivači i dugogodišnji profesionalci u oblasti izveštavanja. Više o tome kako da nas kontaktirate možete pročitati ovde.


Mi vam predlažemo da što pre naučite da upotrebljavate ova savremena znanja i veštine, tako što ćete nas kontaktirati i prijaviti se za obuku prilagođenu Vama!